Make your own free website on Tripod.com
BSB QUIZ

This Bsb quiz was taken from superteen magazine. Take it and see how well you know The guys!!!!




Kevin

1. What is Kevin's Middle name?

A.Scott

B.Trevor

C.Ralph

2. Where was he born?

A. Miami Beach, FL

B. Lexington, KY

C. Garfield, NJ

3. What instrument does he play on stage?

A. Bassoon

B. Keyboard

C. Trumpet

4. How tall is he?

A. 6'1"

B. 5'8"

C. 5'4"

Howie

5. What is Howie's nickname?

A. Fred

B. Howie G

C. Howie D

6. What was his first career choice?

A. Music

B. Acting

C. flipping burgers

7. What's his favorite activity?

A.Dancing

B.Writing

C. having his teeth cleaned

8. Where was he born?

A. New York, NY

B. Los Angeles, CA

C. Orlando, FL

Brian

9. What's Brian's Birthday?

A. February 20, 1975

B. February 20, 1980

C. March 27, 1975

10. What color are his eyes?

A.Brown

B. Green

C. Blue

11. What's his favorite activity?

A. Basketball

B. shooting pool

C. having his teeth cleaned

12. How many T's are there in his last name?

A. 1

b. 2

C. 3

AJ

13. What's A.J.'s full name?

A. Alexander James

B. Allan Joseph

C. Alexander Jared

14. His mom travels with the boys what is her name?

A. Helen

B. Leslie

C. Denise

15. What's his favorite fashion accessory?

A. Sunglasses

B. Silver Jewlery

C. both

16.What is his favorite food?

A. Anything from McDonalds

B. Pizza

C. Tofu

Nick

17. What's Nick's middle name?

A.John

B.David

C. Gene

18. What's his birthday?

A.October 23, 1980

B.January 28, 1980

C. June 8, 1980

19. What musical instrument does he play on stage?

A. Drums

B. Triangle

C. Bassoon

20. What's his favorite activity?

A. Pinball

B. Fishing

C. having his teeth cleaned

ANSWERS

1.A

2.B

3.B

4.A

5.C

6.B

7.A

8.C

9.A

10.C

11.A

12.B

13.A

14.C

15.C

16.A

17.C

18.B

19.A

20.B


purple21@bigfoot.com